Wil jij ook maatwerk bieden aan je leerlingen voor Engels?

Zijn jullie toe aan een nieuwe gedifferentieerde lesmethode Engels voor het VMBO Basis, Kader & TL? Maak dan nu kennis met STERK Engels, de nieuwe blended learning methode met een uitgebreid Learning Management Systeem (LMS) genaamd eLearnDesk.

STERK Engels eLearnDesk – ons innovatieve LMS

Ons innovatieve LMS-platform zorgt voor een unieke digitale leerervaring. Het platform biedt een volledig interactieve en digitale ervaring die niet alleen effectief is binnen het klaslokaal, maar ook daarbuiten. Door de identieke weergave voor zowel docenten als leerlingen wordt de toewijzing van taken en activiteiten aan leerlingen veel eenvoudiger. Ook is het mogelijk om real-time feedback aan leerlingen te geven.

Alles op 1 plek

Met slechts één interface voor zowel leraren alsook leerlingen wordt het gebruik van eLearnDesk zeer eenvoudig. Lesgeven, voortgang monitoren en gepersonaliseerde lessen maken, allemaal in één digitale ruimte! Dit helpt bij het organiseren van lessen en bespaart veel tijd.

Effectief en gebruiksvriendelijk

Verbeter de leerervaring in de klas met volledig interactieve functies, zoals het projecteren van het platform op een scherm, het klaarzetten van online huiswerk per groep of individuele leerling en het uploaden van nieuwe inhoud, documenten en URL’s.

Met de real-time interactieve communicatieve functies kan het contact en werken met leerlingen eenvoudig plaatsvinden. Zo krijgen ze de hulp die ze nodig hebben, wanneer ze die nodig hebben. Het zelfvertrouwen van leerlingen wordt hiermee versterkt.


Met onze lesmethode Engels bieden wij een toekomstbestendig, innovatief en digitaal LMS aan met onder andere de volgende functies:     

✔ Uitdagende leerpaden op gewenst niveau; 

✔ Opdrachten worden automatisch gecontroleerd; 

✔ Persoonlijke feedback door docenten; 

✔ Audio- en videocommunicatie tussen leerling en docent; 

✔ Formatief toetsen; 
✔ Uitgebreide rapportagemogelijkheden.


Een STERKE leerlijn – onze (digitale) werkboeken

Elk hoofdstuk heeft een heldere structuur waarin alle vaardigheden behandeld worden en samenhangen. Daarmee is de focus op de einddoelen die jullie willen behalen altijd scherp voor zowel de student als de docent.

In elk hoofdstuk worden de volgende onderdelen behandeld:

Luister- en kijkvaardigheid

Gericht op situaties en thema’s passend bij de leerling.

Woordenschat

Passend bij het thema en gelinkt aan de handige onlinetrainer Quizlet en Blooket, zodat er gelijk geoefend en geautomatiseerd kan worden. Wordsearch, scrambled words, crossword puzzles, password games en mix and match. 


Leesvaardigheid

Aansluitend op de belevingswereld van de leerling, waarbij gebruik gemaakt wordt van het aanleren van leesstrategieën en de focus ligt op het voorbereiden voor het examen.

Grammatica

Als ondersteuning voor de andere vaardigheden, inclusief een uitdagende diagnostische toets om de ontwikkeling te bevorderen.

Schrijfvaardigheid

Met diverse taken gericht op het thema wat centraal staat.

Spreekvaardigheid & Cognitieve vaardigheden

Met ClearFluency & Fast ForWord wordt door middel van gepersonaliseerd leren op het niveau van de leerling de spreekvaardigheid en cognitieve vaardigheden getraind. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan begrijpend lezen of correctie van de uitspraak.

ClearFluency en Fast ForWord – onze softwareprogramma’s 

Onze wetenschappelijk onderbouwde softwareprogramma’s ClearFluency en Fast ForWord maken integraal onderdeel uit van onze volledige lesmethode STERK Engels.

ClearFluency biedt een gepersonaliseerde bibliotheek om lezen, uitspraak en begrip te oefenen en bouwt woordenschat op. Daarnaast maakt dit programma gebruik van spraaktechnologie, het programma corrigeert en ondersteunt de leerling wanneer dit nodig is bij het voorlezen aan de computer. 

De modules van Fast ForWord bieden training van taalvaardigheden zoals grammatica, fonetica, woordenschat, begrip (Pre-A1 van het CEFR tot C1-niveau) in combinatie met het versterken van de cognitieve vaardigheden. Bijvoorbeeld geheugentraining en het trainen van de verwerkingssnelheid.

De modules worden toegewezen op basis van een diagnostische toets die het instapniveau bepaalt. Elke leerling leert en oefent dus op eigen niveau, volledig gedifferentieerd. Op deze manier zijn ook de rapportages ingericht voor de docenten. Op persoonlijk niveau kan voortgang worden gemonitord en kan de docent daar waar nodig extra ondersteuning bieden.


Enkele mooie quotes van onze klanten:

“STERK Engels biedt alles van volledig digitaal en analoog en alles wat ertussen zit”
“De mogelijkheid van toevoegen van URL’s en documenten bij klaarzetten opdrachten is echt handig”
“Wat fijn; de leerlingen kunnen de video’s vertragen en versnellen”
“We kunnen het beeldmateriaal en leesteksten vergroten en verkleinen als extra visuele ondersteuning, top!”
“We hebben eindelijk auditieve ondersteuning bij de leesteksten, wel zo prettig”
“STERK Engels biedt audio van native speakers aan met authentieke content, dat is echt superfijn”

Deel dit artikel